Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » Переможці караоке в Кам'янці-Подільському

Переможці караоке в Кам'янці-Подільському

  • 4 169
  • (Оцінок: 0)
Переможці караоке в Кам'янці-Подільському
Переможці караоке в Кам'янці-Подільському

За дев’ятнадцять років існування “Караоке на майдані” Кам’янець-Подільський став першим містом Хмельниччини, у якому відбулися зйомки проекту. Близько двох тисяч жителів та гостей зібралися цього дня на головній площі Старого міста, щоб продемонструвати країні свій співочий талант. Ті, хто мріяв, щоб ведучий Ігор Кондратюк дав хоча б шанс заспівати у першому турі збиралися за дві-три години до початку.

16 вересня 2017 в місті над Смотричем відбулися зйомки програми “Караоке на майдані” за участю її незмінного ведучого Ігоря Кондратюка.

 

Переможець першої програми Дмитро ПрокоповДмитро Прокопов 

“Досі не можу повірити в те, що сталося, для мене це просто сон. Не те що не сподівався на перемогу, я навіть не вірив в те, що зможу взяти участь. Велика подяка моїй сім’ї, сестрі, друзям” – ділиться враженнями хлопець.

 

Аліна, яка приїхала спеціально на програму з Бердичева, вийшла до фіналу

Під час зйомок другої програми і фанатів, і вокалістів, які хотіли спробувати свої сили стало дещо менше. Проте тих, хто не потрапив на сцену першого разу, не злякало ні сонце, ні втома. І для декого недарма, адже у відбірковому турі Ігор Кондратюк звернув увагу на Тетяну Фтемову, яка в результаті і стала переможцем другої програми, яку провели в Кам’янці. Виборювала першість Тетяна із джокером Аліною, яка приїхала до Кам’янця спеціально на Караоке з Бердичева та за участь якої свекор заплатив дванадцять тисяч гривень.

 

Фанати програми готувалися заздалегідь, малюючи портрети ведучого

Та правила є правила, і за результатами першого туру Ігор Кондратюк обирає трьох учасників. Четверте місце здобуває дівчина-джокер, батьки якої заплатили вісім з половиною тисяч гривень, щоб донька показала свій талант. Правила вибору джокера є такими, що до другого туру проходить той, хто готовий заплатити за свою участь найбільшу суму під час так званих торгів.

 

Переможцем другої програми "Караоке на Майдані", яку знімали в Кам`янці, стала Тетяна Фтемова

Фінал другої програми став справжнім випробуванням, адже обоє дівчат показали високі вокальні здібності і різниця у сумі зібраних коштів становила лише двісті гривень. Проте саме вони принесли перемогу другій фіналістці.

Тетяна Фтемова  

Програма вийде в ефір на телеканалі “СТБ” першого та двадцять другого жовтня.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини