150-річчя центральної бібліотеки.

  • 1 305
  • (Оцінок: 0)

В січні 2016 року кам`янчани відзначатимуть 150-річчя з дня заснування однієї з найстаріших публічних бібліотек України та однієї з найперших бібліотек на Поділлі - міської центральної бібліотеки.

Святкування розпочнеться 20 січня вуличною презентацією за адресою Князів Коріатовичів, 3 «Бібліотека запрошує друзів».

Продовження відбудеться 24 січня на Алеї вишиванки, біля центральної бібліотеки, піар-акцією «Е-послуги для громади».

З 26 січня в соціальних мережах шанувальники бібліотеки та книги матимуть змогу познайомитись з відеороликом «Бібліотека моїми очима».

 

28 січня бібліотечні працівники запрошують жителів міста на бібліодень «Ми Вам розкажемо про себе», який розпочнеться в стінах міської ради о -8.00 год. літературною презентацією «Мудрість віків переходить у вічність», яка розповість про періоди діяльності бібліотеки, традиційні та інноваційні бібліотечні послуги, цінні та рідкісні видання свого фонду та розкриє новинки сучасної української книги.
-З 10.00 год. до 12.00 год. в різних мікрорайонах міста проводитимуться флаєр-акції «Цей дивний світ - бібліотека», а з 13.00 по 15.00 – бібліотечний квест «Як пройти у бібліотеку?».
-З 12.00 по 15.00 для жителів та гостей міста курсуватиме бібліомаршуртне таксі № 1, в якому пасажири зможуть прийняти участь у пізнавальному конкурсі «Літературні перлинки».
-З 13.00 по 15.00 в стінах центральної бібліотеки проходитиме майстер-клас з розпису хною по тілу «Візерунок щастя й долі».

Протягом усього дня в бібліотеці діятиме фотосушка «В плині часу», а о

- 15.00 в читальному залі бібліотеки розпочнеться свято «Ювілей храму книг».


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини