Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » ВІДКРИЛИ ПАМ'ЯТНУ ДОШКУ ГЕРОЮ СЕРГІЮ ПЕЛИХУ

ВІДКРИЛИ ПАМ'ЯТНУ ДОШКУ ГЕРОЮ СЕРГІЮ ПЕЛИХУ

  • 2
  • (Оцінок: 0)
ВІДКРИЛИ ПАМ'ЯТНУ ДОШКУ ГЕРОЮ СЕРГІЮ ПЕЛИХУ
ВІДКРИЛИ ПАМ'ЯТНУ ДОШКУ ГЕРОЮ СЕРГІЮ ПЕЛИХУ

Сергій Пелих, випускник ліцею № 17, всміхатиметься учням зі світлини, викарбуваної на дошці пам'яті... Усі, хто знав Сергія, згадують його як ініціативного, працьовитого та відповідального. Доброволець, мужній воїн і хоробрий захисник. 

Дивитись відео ВІДКРИЛИ ПАМ'ЯТНУ ДОШКУ ГЕРОЮ СЕРГІЮ ПЕЛИХУ:

З 2017 року він стояв на захисті Батьківщини. Отримав нагрудний знак «Ветеран війни — учасник бойових дій». Ніколи не опускав рук і боровся попри важкі травми, отримані в 2022 році на Харківщині. Незважаючи на втрату здоров'я та професійну працездатність на 40%, III групу інвалідності, він не здався ні на мить і докладав усіх зусиль для реабілітації. У 2023 році повернувся до лав війська.

памятна дошка Сергію Пелиху 
До останнього подиху Сергій залишався вірним військовій присязі та народу України. Він загинув у районі населеного пункту Диментіївка Харківської області від мінно-вибухового поранення, несумісного з життям.


Страшенний біль втрати досі болить у серцях рідних та близьких. Цю втрату розділяє вся громада. Його мужність завжди буде взірцем патріотизму та відданості Батьківщині.

🕯Страшенний біль втрати досі болить у серцях рідних та близьких. Цю втрату розділяє вся громада. Його мужність завжди буде взірцем патріотизму та відданості Батьківщині. Пам'ятаємо Героя!



------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини