Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Новини міської ради » Хто очолює Корупцію її ніколи не подолає...

Хто очолює Корупцію її ніколи не подолає...

  • 3 457
  • (Оцінок: 0)
Хто очолює Корупцію її ніколи не подолає...
Хто очолює Корупцію її ніколи не подолає...

Штаб Зеленського в Кам`янці очолює помічник Мельниченка! Фініш...


Я довго мовчала відносно Виборів, бо член ОВК... але мені набридли пересварки, небайдужих та водночас наївних людей.... =)

Те що Українцям... не потрібні, юридично кваліфіковані спеціалісти, коли в країні війна та зубожіння ... це стало відомо з результатів виборів, але я вдячна що саме з Віталієм Купрієм ми маємо змогу на далі, боротися з "Порошенківською сволотою"... в якій окрасі, вона не була б...

Отже...... хочете "хліба та видовищ" =)

Задам Одне та єдине питання..... чи знаєте Ви, хто очолює "Штаб" Зеленського в місті Кам`янець-Подільському та де він знаходиться ?????

УВАГА!!! Вже розпочинається ІІ тур Президентських виборів в Україні!!!!

Погодьтеся.... смішно, коли знають "здібності" віданних та Мельниченківських підданих , які кожні вибори в складі ОВК... =) як кажуть "битих вовків"
і проти них, затаємнених "зелених" ...
___________________________________________________
Сьогоднішнє засідання ОВК.... так-так, нас ще не розпустили... до того часу, допоки не буде сформований інший склад ІІ туру ОВК... ?

Знала, що Остафійчук Т. (сірий кардинал) в І турі виборів... як зазначила, що спостерігач яка знає все про вибори.... особливо про Фінанси ?

 

Тепер... тільки задумайтеся, від якої організації ?? " Всеукраїнський департамент виявлення та протидії корупції в органах влади та місцевого самоврядування"


Це мені нагадує Бурбана та його організацію... тільки та "Протидії корупції в органах міліції та державної влади..."  - читати


Вислів....... "той, хто очолює Корупцію її ніколи не подолає.... Філософія з життєвої практики....

Отже.... зі складу Спостерігачів - Остафійчуки, Чернявський , вийшли.... до якого ж "берега Кандидата" ОВК приплили....

Шановний пане Зеленський... в той час, коли Ви бігаєте з аналізами та чекаєте Дебатів... в Кам`янці-Подільському швидше за все... Вас вже ЗЛИЛИ...


Якщо.... "Штаб" очолює дитина провладного злочинця і помічник Мельниченка... або працівники ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №6 де директор Остафійчук, обо їхні члени сім`ї мають відношення до вище зазначеної ЗОШ =) то все сказано за мене....


Люди.... за що ВИ сперечаєтеся???
Я не підтримую ЖОДНОГО з кандидатів, але за справедливий вибір народу, без фальсифікацій і в ІІ турі....
Я проти Мельниченківського КОДЛА.... яку окрасу воно не прийняло б... тому, Ви змушені зробити свій наступний Вибір, щоб його хтось "не підтасував" за Вас!!!!


Перестаньте обзивати Кандидатів.... просто проаналізуйте, хто Губернатор Хмельницької області і ким він був, не кажу про мера Києва, чи можливо не помітили Генерального Прокурора без юридичної освіти під якого вносили зміни до Конституції.... можливо так, виглядає обіцяне "Покращення"???


P.S: Відносно Дебатів, гарна ідея і взагалі, пропоную поширити, як Флешмоб в кожному районі, місті та селі

Особисто викликала б та позмагалася, як знаннями так і ПРАВДОЮ з Сімашкевичом та Мельниченком....


Вас, не цікавить питання, чому в період війни їхні статки збільшилися практично в двічі???? Які "Попередніки" вині в тому, що так докерувалися в місті, що скоро керувати не буде чим....
Чомусь, прибутковий бізнес, тільки в продавців "Секонду" і гральних автоматів.... а мешканці виїжджають закордон, щоб заплатити за 5 в Європі розпіарену Котельню...
Можу продовжити.... про обіцяне "ПОКРАЩЕННЯ" =( чи Ви за Мельниченківську: кульку, чупа-чупс.... а скоро, нова подачка Паска... все забуваєте????


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини