Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Буденне життя » Софія Собко обміняла волосся на автомобілі для ЗСУ

Софія Собко обміняла волосся на автомобілі для ЗСУ

  • 30
  • (Оцінок: 0)
Софія Собко обміняла волосся на автомобілі для ЗСУ
Софія Собко обміняла волосся на автомобілі для ЗСУ

У маленької Софії Собко, 9-річної жительки Кам'янця-Подільського, виявилася безмежна сила та велике серце. Ця маленька героїня вирішила зробити внесок в благодійність і призначила для цього неймовірну суму - 4000 гривень. Але спосіб, яким вона зібрала ці кошти, залишається неймовірною і вражаючою історією.

Софія вирішила обрізати своє довге волосся, гроші, які Софія отримала за свої волосся, вона вирішила передати фонду Володимира Черняка, який активно займається підтримкою українських військових, зокрема, 87-го батальйону.

Софійка навчається у ліцеї № 9 імені А.М. Трояна, і її вчинок є прикладом великої внутрішньої сили і доброти. Історія Софії нагадує нам, що навіть маленькі люди можуть робити великі речі, коли їх серце наповнене любов'ю та бажанням допомогти іншим.

Володимир Черняк, засновник фонду, поділився цією чутливою історією на своїй сторінці, підкреслюючи, що ці 4000 гривень стали найціннішим дарунком в його житті.

Ця історія спонукає нас всіх вірити у добро та вміння змінювати світ навколо нас.

Ми відчуваємо гордість і вдячність не лише Софії, але і її сім'ї, ліцею № 9 імені А.М. Трояна та всім, хто вплинув на формування цієї маленької героїні. Її вчинок - це світлий приклад того, як доброта може змінювати світ навколо нас.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини