Вшанування небесної сотні

  • 1 295
  • (Оцінок: 0)
Вшанування небесної сотні
Вшанування небесної сотні

Кам'янець-Подільський вшанував ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ! 20 лютого 2018р.

МИНУЛО 4 РОКИ... З ТИХ ПІР КОЛИ ГЕРОЇЧНА СОТНЯ ЗРОБИЛА СВІЙ ПЕРШИЙ КРОК ТА ЖУРАВЛИННИМ КЛЮЧЕМ ПОРИНУЛА У ВІЧНІСТЬ, ДЕ СТАЛА НАШИМ АНГЕЛОМ ОХОРОНЦЕМ..........


СЕРЕД НИХ І НАШІ ПОДОЛЯНИ.....
Юні хлопці, чоловіки та жінки вже ніколи не повернуться додому, не обіймуть близьких, не посміхнуться друзям.
Ці люди віддали найцінніше, що в них було, задля нас із вами. А таке не забувається…
Їх назвали Небесною сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані за честь та волю, за право бути Українцями і за свою Батьківщину.


КОРНЄЄВ АНАТОЛІЙ ПЕТРОВИЧ

23 січня 1961 уродженець села Цвіклівці Кам`янець-Подільського району Хмельницької області. Глава села Руда. Регулярно їздив на Майдан, привозив продукти.
-Вбитий пострілом в серце під час відступу силовиків на вул. Інститутській, біля парапету в районі зеленого паркану за Жовтневим палацом.


ВАСИЛЬЦОВ ВІТАЛІЙ ВАЛЕРІЙОВИЧ

16 листопада 1977, с. Гаврилівці, Кам`янець-Подільський район Хмельницької області; жив в селі Жорнівка, Київської області, мав двох дітей.
- Близько 0:50 в ніч на 19 лютого застрелений з автоматичної зброї на вул. Великій Житомирській. За словами свідка, постріл був з приміщення МВС. Перебував в Олександрівській (Жовтневій) лікарні (вул. Шовковична) .


БОНДАРЧУК СЕРГІЙ МИХАЙЛОВИЧ

9 вересня 1969 р Старокостянтинів Хмельницької обл., Вчитель фізики. Помічник народного депутата Ігоря Сабія, глава Старокостянтинівської міської організації ВО «Свобода».
-Убіт Снайпером на вул. Інститутській.


ШЕРЕМЕТ ЛЮДМИЛА ОЛЕКСАНДРІВНА

12 січня 1943 року, м Хмельницький. Пенсіонерка.
-Скончалась В лікарні від вогнепального поранення в голову, отриманого в ході спроби штурму протестуючими Управління СБУ в Хмельницькій області 19 лютого .


МАЗУР АРТЕМ МИКОЛАЙОВИЧ

8 липня 1987, Хмельницький. На Майдані з грудня. Боєць 15-й сотні Самооборони.
-Був Поранений осколками гранати під час зіткнень в Маріїнському парку 18 лютого, побитий, отримав відкриту черепно-мозкову травму. З дня поранення знаходився в комі, помер в лікарні «швидкої допомоги».


ДЗЯВУЛЬСЬКИЙ МИКОЛА СТЕПАНОВИЧ

9 січня 1958 уродженець Омелянівського району Красноярського краю, житель Шепетівки Хмельницької області. Помічник народного депутата Ігоря Сабія, член ВО «Свобода».
-Застрелен На вул. Інститутській, отримав смертельне поранення в серце.


ПАГОР ДМИТРО ОЛЕКСІЙОВИЧ

10 квітня 1993, с. Хропотова Чемеровецького району Хмельницької обл.
-Загинув Ввечері в Хмельницькому під час штурму будівлі СБУ, звідки була відкрита стрілянина. Був поранений в голову, невдовзі помер у лікарні. «У морзі нам сказали, що у нього кульове поранення, стріляли з автомата Калашникова, але кулі не показали. Діма закривав собою дівчину, коли пролунали постріли », - розповів дядько загиблого.


НИЗЬКИЙ УКЛІН ВАМ ДОРОГІ НАШІ ЗЕМЛЯКИ !!! ВІЧНА ПАМЯТЬ ПРО ВАС НІКОЛИ НЕ ЗГАСНЕ В НАШИХ СЕРЦЯХ !!!
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ !!!


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини