Знущання над народом Поділля

  • 4 562
  • 4
  • (Оцінок: 0)
Знущання над народом Поділля
Знущання над народом Поділля

Місцеві олігофрени разом із своїми босами на Печерських пагорбах перетворили населення Поділля на бомжів, а їхніх дітей примушують виїзжати за кордон!

А тепер вони ще хочуть загнати нещасних в стійло! - скотину та краще доїти та пускати на убій!!!

Дивитись відео Знущання над народом Поділля:

На днях місцеві уроди заборонили кріпакам заробляти собі на існування (не на життя - а саме на існування!) - тепер торгівля для малоімущих забороненна! 

 

PS - Хочу звернутись до дітей багатих Подолян! Вам подобається жити серед бомжів та кріпаків? Вам подобається жити у відсталій країні з тупими чинушами - де навіть не має туалетів щоб справити нужду? Ви будете і далі знущатись над своїм народом?


------

Останні коментарі:

Inna
Inna
Той чорни "омОн" травлять на бабусь!! Стид і позор!
Цитувати Скарга
Гаврило
Гаврило
Шановний місцевий олігофрен!
До Вашого відому: заборона торгувати на тротуарі діє з часів існування нашої держави. Бабусям та іншим членам суспільства, які мають бажання реалізувати городину БЕЗКОШТОВНО надано можливість це зробити у спеціально відведених місцях на ринку!!!
Цитувати Скарга
Наталя
Наталя
Походу місцевих жирняків, із жиром в мізках зачіпило! Руслане продовжуйте ! - Можливо і вправду потрібно впливати на дітей багачів... Старі совки скурвились у розкоші втративши будь які ознаки моралі та совісті...
Цитувати Скарга
Петро
Петро
До відома пана Гаврила: а Ви спробуйте самі знайти місце на ринку і продати щось Вами вирощене. Тоді будете знати, як на цих "інших членів суспільства" рикають постійні продавці і перекупники. Зрозуміло, що цей хаос на тротуарах не подобається нікому ( утому числі і бабусям-продавцям, яким доводиться годинами стояти на спеці), але просто тупо гнати їх звідти високими штрафами не вихід.
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини