Знак для «лохів»

  • 2 951
  • (Оцінок: 0)
Знак для «лохів»
Знак для «лохів»

Виявляється на дорозі що веде в селеще цементного заводу є знак для лохів.

Гаішники постійно там пасуться, і лише знавці правил дорожного руху можуть посилати ДАІшників.

25.07.2015 року, близько 14 год.в м.Кам’янці-Подільському, за словами камянчанина, я керував своїм автомобілем по вул. Молодіжна в напрямку вул.Хмельницьке шосе.
Під час керування транспортним засобом, мене було зупинено співробітником Кам’янець-Подільського ВДАІ Колесником В. за порушення вимоги знаку 4.2 "Рух праворуч"…


Однак, ніякого знаку 4.2 «Рух праворуч» на даному відрізку дороги немає, що я і пояснив Колеснику В.
Але останній почав мені грубити і казав що я перегрівся мабуть на сонці, тому не помітив зазначеного знаку.
Я йому відповів, що не знаю хто перегрівся на сонці, але він є не кваліфікованим працівником і не знає яким повинен бути знак 4.2 «Рух праворуч» відповідно до «Правил дорожнього руху України».
Тоді інспектор Колесник В. встав в "ступор" (ступор (від латин.) stupor — заціпенілість, нерухомість), стан знерухомленості і мовчання; симптом психічних хвороб. Хворий не реагує ні на те, що відбувається довкола, ні на біль, не відповідає на питання, застигає в одній позі).
Після десятка секунд ступора, Колесник В. видає фразу: «Цей знак для «лохів», а не для тих хто знає правила дорожнього руху». На що я йому відповів, що поважаю в людині самокритику і пішов до свого автомобіля, на якому поїхав далі.

 

Згідно з п. 8.2¹ ПДР України, дорожні знаки повинні відповідати вимогам національного стандарту, а тому знак (4.2. рух праворуч) має виглядати тільки так і не інакше - знак вверху зліва.

 

 

P.S. Особисто я сам не знав про цей новий знак :belay: 

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини