Кам'янчанину приснився сон

  • 1 731
  • (Оцінок: 0)

Вибори 2014 року - Президентом став Кличко, всі трохи пом`ялись, пом`ялись, почали домовлятись з західними країнами, зробили безвізовий режим, ми не в Європі, але їздимо в Європу майже кожні вихідні. Помер Путін - вдавився кісткою з вишні, в Росії вибрали Жириновського - той виявився адекватом і робить великий бізнес в Росії (всі в шоці).
Україні повернули Крим, там створили самий крутий в Європі курорт (але і самий дорогий) - ніхто туди не їздить крім мажорів.

В Кам`янці-Подільському мають бути вибори і головний кандидат я, а мені страшно, бо не знаю кого взяти в заступники і бабульки кажуть що в мене неправильна програма, бо там немає грошей на підтримку православної церкви в місті. І при чому такий детальний аналіз мені розказують як це погано вплине на їх родини, і що внуки стануть бандітами, бо тільки церква їх від цього рятує (я з бабульками постійно в контрі, але вони мене поважають і кажуть, що переконають).

В моїй програмі маю плани перебудувати 3 будинки в Старому місті, казарми віддати Зоіну під арт-проекти розфарбувати міську раду, і після цього Кам`янець обов`язково входить в ЮНЕСКО. Далі по планах створити розважально-освітню програму для маленьких діток на базі садочків, а вихователям в садочках в 10 разів підняти заробітну плату і постійно привозити їм тренерів і професійних вихователів зі всього світу (гроші з якоїсь світової грантової програми).
І багато чого такого з школами, туризмом, а головне будинком культури (тут Energix погодився керувати і в нього є якийсь геніальний план для бабульок)

От завтра мають бути вибори і Тимошенко скидає Кличка, Україна розділяється на 4 країни, люди починають воювати, зявляються якісь "куклускланівці". Кам`янець стає столицею України знову і все - задзвенів будильник.

Можна кіно знімати...


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини