Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Буденне життя » Звернення (скарга) жителів будинку по вул.Молодіжна,1 до міського голови.

Звернення (скарга) жителів будинку по вул.Молодіжна,1 до міського голови.

  • 3 823
  • (Оцінок: 0)
Шановний Михайле Євстафієвичу, мешканці нашого будинку звертаються до Вас із скаргою на керівників підприємств «Комунсервіс» та «Міськліфт».                                                   

Із-за неузгоджених дій між ними у нашому будинку зупинені ліфти із 07.06.12р.

       Якщо вірити працівникам «Міськліфт» то будинок має заборгованість за користування та технічне обслуговування ліфтів більше 3-х тисяч грн. Але переважна більшість мешканців нашого будинку справно сплачують квартплату підприємству «Комунсервіс» (директором є Мазур Е.С.), згідно договорам про надання послуг жителям будинку в т.ч. і за користування ліфтами. Якщо більшість оплачених послуг ми не одержуємо і це сходить з рук керівництву «Комунсервіс», то зупинка ліфтів привела до того,що наш терпець увірвався.

       Непрацюючий ліфт – дуже великі незручності для мешканців будинку,особливо людей похилого віку, хворих та матерів з маленькими дітьми. Жителі нашого будинку,серед яких є чимало Ваших виборців, не несуть відповідальності за ті чи інші дії директора «Комунсервіса», який зобов»язаний проводити оплату послуг наданих його відомству.

      Просимо Вас посприяти як найшвидшому включенню ліфтів, що в свою чергу позбавить нас необхідності звертатись до вищих органів влади.

      З повагою до Вас, мешканці будинку № 1 по вул. Молодіжній.

   

P.S. Дякуємо!!! Після опублікування звернення відразу на другий день включили ліфт!!! 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини