Мельниченко В.В. - хто він?

  • 3 062
  • (Оцінок: 1)
Мельниченко В.В. -  хто він?
Мельниченко В.В. - хто він?

Пан Мельниченко В.В. на свята роздає в Кам`янці-Подільському цукерочки, вітає пенсію листівками, а потім бац - разом з Герегою голосують за Бюджет 2016 та забуває вказати свою власність у декларації...

» Список депутатів, що проголосували за бюджет 2016.

Але головне не це!

На сайті "Наші гроші", 25 грудня, публікується список депутатів, що забули задекларувати свій бізнес, серед них спливає і наш депутат Мельниченко В.В.

Мельниченко В.В. - хто він?

 Про це одразу написали сайти - "Незалежний портал" та "Поділля ТВ".

Мельниченко, по дурості, одразу на своїй сторінці у Фейсбуці пише спростування:

"...Повідомляю, що 22.11.2012 року мною було передано корпоративні права управління та розпорядження частки ПП "Подільська біоенергетична компанія". Дане доручення було посвідчене приватним нотаріусом та внесено в реєстр нотаріальних дій.
До управління поточною діяльністю приватного підприємства  "Подільська біоенергетична компанія", я не маю жодного відношення. "

На що відразу, йогоносом тикають у визначення - Доручення — письмове повідомлення, за яким організація чи окрема особа надає право іншій особі від її імені здійснювати певні юридичні чинності або отримувати матеріальні цінності.

І одразу добиває Вадим Мендограло - так зайшов в реєстр і там дійсно співвласником рахується Володимир Мельниченко https://prntscr.com/9id7cx

Те що на даний момент компанія не здіснює діяльність не означає що раніше не здіснювала.

І також зясовується, що компанія в стані ліквідації, але два місяці назад міська рада надала цій компанії дозвіл на розробку проектної документації під СПА.

Більше про Вована - рекетира

Мельниченко В.В. - хто він? Мельниченко В.В. - хто він?


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини