Риго-ТВК жарить по чорному

  • 3 282
  • 1
  • (Оцінок: 0)

1 жовтня 2015 року Свободу та БЮТ в Кам`янці-Подільському місцеві братки позбавили можливості приймати уасті у виборах ...

Дивитись відео Риго-ТВК жарить по чорному:

Регіонали в комісії відмовили всім кандидатам від батьківщини в реєстрації (30 вересня), мотивуючи тим, що у них там не було інформації в біографіях про представницький мандат і громадські роботи кандидатів.

1 жовтня ТВК (ригівське) прийняла рішення не допустити представників ВО «Свобода» до участі у виборах до міської ради, а також відмовила голові міського осередку Михайлу Посітку у балотуванні на посаду міського голови Кам’янця-Подільського.

Аргументацією такого рішення стало те, що у відомостях, які надані міськрайонним управлінням юстиції до ЦВК, керівником організації вказано Юрія Яриновського, якого Посітко змінив ще 10 листопада 2014 року.

 

Представники Свобода та БЮТ планують оскаржувати дане рішення в суді.

 

Олег Підскоцткий про зняття БЮТ з перегонів:


------

Останні коментарі:

admin
admin
Михайла Посідка зареєстрували за постановою суду, виявилось що помилилась юстиція яка видала недостовірну довідку.
А після рішення Вінницького апеляційного суду про повторний розгляд документів партії, та внесення необхідних правок у автобіографії кандидатів було зареєстровано 29 з 37 кандидатів у депутати міської ради та кандидата на пост міського голови.
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини