Камянець-Подільський » Люди » Політики » Акимович Сергій Георгійович

Акимович Сергій Георгійович

  • 4 043
  • (Оцінок: 0)
Акимович Сергій Георгійович
Акимович Сергій Георгійович

Народився 30.03.1965 року в м. Кам`янець-Подільському.
Громадянин України.
Освіта вища. Навчався в середній школі № 5, Кам`янець-Подільському вищому військово-інженерному командному училищі (диплом з відзнакою),

Московській військово-інженерній академії ім. Куйбишева.
Ветеран збройних сил, офіцер запасу, пройшов шлях від командира взводу до командира 889 окремого інженерно-саперного батальйону. Службу проходив у Далекосхідному військовому окрузі - 7 років ( м. Уссурійськ) і у Закавказзі - 3 роки (м. Ахалкалакі). Група розмінування, якою командував (на протязі 9 років) знешкодила більш ніж 83 тисячі вибухонебезпечних боєприпасів. Нагороджений орденом за «Военные заслуги знаком», знаком «За разминирование», рядом медалей в тому числі «За сприяння ЗС України».
В 1999 році звільнився із ЗС та повернувся до рідного міста. З 1999 року по 2012 рік працював заступником голови правління ЗАТ «Кам`янець-Подільський Хлібокомбінат».
З 2005 року голова громадської організації Кам`янець-Подільський центр повітроплавання «Триглав» ,член бюро федерації повітроплавання України.
Депутат Кам`янець-Подільської міської ради 5 та 6 скликань. З 2007 року по 2010 рік голова постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства. З 2010 року заступник голови постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства.
Завжди стояв на захисті інтересів жителів міста, за що отримав нагороду міської ради «Честь і шана».
Одружений, виховує двох синів та дочку.
Безпартійний.
До кримінальної відповідальності не притягувався.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини