Камянець-Подільський » Довідка » Ресторани, піцерії, кафе » Популярні заклади харчування в Кам’янці-Подільському

Популярні заклади харчування в Кам’янці-Подільському

  • 1 923
  • (Оцінок: 0)

Найбільш популярні заклади карчування серед кам'янчан та гостей міста.


1)    Витребеньки вiд Диканьки – кафе, яке спеціалізується на українській кухні, тут всіх туристів приваблює ціна, як кажуть «дешево та сердито», знаходиться заклад не далеко від центру. (вул. Князів Коріатовичів 4а)


2)    Під Брамою – кафе, знаходиться в пару метрах від фортеці, біля закладу є пару місць для фоток, це меч в камені та статуя козака, кухня спеціалізується на вірменській, європейській та українській кухні. (вул. Замкова 1А)


3)    Ніка – ресторан, знаходиться біля площі Польський ринок, дуже красиве та затишне кафе яке варто відвідати, кухні : європейська, східноєвропейська , українська. ( вул. Старобульварна 4)


4)    Лондон – місцевий стейк-хаус, знаходиться в центрі міста, великий вибір м’яса та його приготування, також біля ресторану знаходиться лондонський автобус та будка з телефоном, де кожен може зробити фотографію на пам’ять. ( вул. Князів Коріатовичів 11)


5)    Моменто – місцева піцерія, де ви можети замовити піцу на любий смак, також в меню присутні різні види салатів, страв, напоїв та солодощів і це все за гарною ціною. ( вулиця Данила Галицького 13)


6)    Крила – для любителів фаст-фуда запрошуєм вас в цей  заклад, приємна атмосфера, бистре обслуговування, ввічливий персонал, та вкусна кухня.( вулиця Лесі Українки 30)


7)    Нью Йорк Стріт Піца – піцерія, знаходиться в центрі Старого міста, має літню терасу, дизайн в стилі американського міста, та неперевершена кухня, де варто попробувати піцу та каву. (вул. Домініканська 2Б)


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини