Камянець-Подільський » Довідка » Освіта в Кам`янці » Дитяча хорова школа Кам'янця-Подільського

Дитяча хорова школа Кам'янця-Подільського

  • 5 041
  • (Оцінок: 0)
Дитяча хорова школа Кам'янця-Подільського
Дитяча хорова школа Кам'янця-Подільського

Кам’янець-Подільська міська дитяча хорова школа (Раніше лікарня для бідних) заснована рішенням виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради народних депутатів № 438-А від 09.07.92 року.

Адреса: м. Кам’янець-Подільський, вул. Шевченка, 37.

Основним завданням Кам’янець-Подільської міської дитячої хорової школи є навчання та виховання дітей у позаурочний та позанавчальний час. За період діяльності школи здійснено випуск 316 учнів. Близько 40 учнів школи стали лауреатами та дипломантами міжнародних та всеукраїнських конкурсів. При школі діє народна дитячо-юнацька хорова капела «Журавлик», лауреат та дипломант міжнародних, всеукраїнських фестивалів та конкурсів.
В школу зараховуються діти віком від 6 років на підставі позитивного прослуховування музичних даних.
Крім поглибленого вивчення хорового співу, теоретичних дисциплін діти навчаються гри на таких інструментах: фортепіано, акордеон, баян, бандура, скрипка, гітара.
Бажаючі навчаються сольному співу, диригуванню.
У 7 клас зараховуються випускники дитячих мистецьких шкіл.
Навчання платне. Термін навчання 8 років. Працюють підготовчі групи для вступу в І клас, у мистецькі навчальні заклади України.

Філії хорової школи відкриті при СЗОШ № 1, ЗОШ № 6, НВК № 13.
Адреса: вул. Т.Шевченка, 37. Телефони : 2-11-00; 2-14-22.

 

Міська дитяча хорова школа знаходиться у підпорядкуванні департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради.

 

НАРОДНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА ХОРОВА КАПЕЛА "ЖУРАВЛИК"

Хор Журавлик. Камянець-Подільський

 

Хор хлопців «Калинове гроно» був створений у 1997 році.

Хор хлопців «Калинове гроно»

 -бере активну участь у шкільних, міських культурно-просвітницьких заходах, концертах. Хор хлопців "Калинове гроно" щороку виступає з різдвяними та великодніми програмами у храмах та установах міста. У 2012 році, у квітні місяці, група хору здійснила гастролі у Францію, місто Шарлє, у рамках французько-української програми культурного обміну, де взяла участь у 6-и концертах.

 

 

 

 

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини