Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Події в місті » Добровольців Кам'янця почали зачищати

Добровольців Кам'янця почали зачищати

  • 2 246
  • (Оцінок: 0)

Кам`янець-Подільський нещодавно сколихнула хвиля обшуків домівок добровольців, волонтерів та громадських активістів, під час яких дії так званих "правоохоронців" не відповідали їхнім реальним запитам.

По факту, обшуки відбувалися в активістів, що були учасниками комісії з питань переатестації "старого" особового складу "міліції", багато з яких її не пройшли.

Сьогодні доброволець "Мирний", котрого обшуки також не оминули, звернувся до Миколи Семенишина - голови УМВС у Хмельницькій області, щоб отримати пояснення незаконних, неправомірних, абсолютно безпідставних обшуків громадських активістів Кам`янеччини, а також з проханням здійснити ряд заходів для припинення "правоохоронного безчинства" у Хмельницькій області.

Звернення друга "Мирного" про нещодавні обшуки добровольців та волонтерів!

"Слава Україні, друзі!
Хотів би дати коментар з приводу вчорашнього обшуку наших волонтерів Продоляка та Машталера, який обманним чином захотіли собі провести слідчі Кам`янець-Подільського райвідділу.
Сьогодні мав розмову з головним поліцейським Хмельницької області - Миколою Семенишиним. Він мені дав слово честі офіцера, що обов`язково сам приїде в Кам`янець-Подільський і розбереться. То має тиждень часу. Подивимось...
Хотів би добавити, що не тільки бійці, не тільки активісти, а й волонтери, які допомагають національній ідеї, які допомагають проведенню антитерористичної операції, - вони всі знаходяться під захистом народу. І ситуації, коли відбуваються ось такі ганебні дл міліції вчинки, їх не буде: по-перше, я, також люди, які на фронті, люди, яким вони допомогли, - вони стануть горою за них.
Я хочу звернутися до тих "міліціонерів", які вчора були при обшуку. Які шукали не по справі, а по факту. Хлопці, ви чините беззаконня. Якщо ви не хочете, щоб люди бігали по вулицям з вигуками "АСАВ", ви мусите звільнитися і визнати свої неправомірні дії.
Наразі чекаємо відповіді від пана Миколи Семенишина.
Слава Україні!"


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини