Камянець-Подільський » Новини Кам'янця-Подільського » Новини міської ради » В Камянці-Подільському перейменували вулиці

В Камянці-Подільському перейменували вулиці

  • 5 711
  • (Оцінок: 1)

Сьогодні на 17 сесії міської ради, від 14 вересня 2016року, одноголосно прийнято рішення про перейменування двох вулиць і чотирьох провулків Кам`янця-Подільського.

Дивитись відео В Камянці-Подільському перейменували вулиці:

Тепер мешканці цих вулиць на власній шкурі відчують реформи нової влади. Що змінили?

 

вул. Жукова - на  вул.Миколи Гордійчука,

вул. Червоноармійської - на вул.Героїв Небесної сотні,

пров. Будьоного - на вул. Миколи Флерка,

пров. Калініна - на вул. Романа Наглюка,

пров. Фабриціуса - на Віталія Васільцова,

пров. Чапаєва - на Сергія Бондарчука.

 

Усі вулиці названі на часть павших у війні з москальсько-лугандонською чумою!.

ВИПИСКА:

 

Микола Гордійчук (26 травня 1986 р. - 22 липня 2015 р)

Батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Гарпун» ГУМВС України в Київській області.
22 липня 2015 р. повертаючись з бойового завдання, поблизу блокпосту «Шахта», між містами Авдіївкою та Ясинуватою (Донецька область) внаслідок підриву на «розтяжці» дістав численні осколкові поранення кінцівок і тулуба, помер під час евакуації до військового шпиталю Красноармійська. Разом з Миколою було поранено троє його побратимів, один із яких,молодший сержант міліції Є. Бірюков, помер о 03:15 23 липня у лікарні Дніпропетровська. Сімейний стан: Залишилися батьки, брат, наречена (весілля із якою було заплановане на 23 серпня 2015 р.). Місце поховання: м. Кам`янець-Подільський, Хмельницька область, Алея Слави міського кладовища.

 

Віталій Валерійович Васильцов (16 листопада 1977 - 18 лютого 2014, Київ, Україна)

— активіст Євромайдану.Майстер декоративного садівництва. Сімейний стан: дружина, двоє діток.
Загинув у Києві на Великій Житомирській вулиці від прицільного пострілу з автоматичної зброї. Герой України. Звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (21 листопада 2014, посмертно) — за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народу, виявлені під час Революції гідності. Медаль «За жертовність і любов до України» (УПЦ КП, червень 2015) (посмертно).


Микола Флерко (Танчик) (22 серпня 1978 р28 лютого 2015 р)
Підрозділ: Добровольчий Український Корпус. Сімейний стан: Залишилася дружина та одна дитина.Микола супроводжував двох журналістів у с. Піски (Ясинуватський район) під Донецьком. В результаті мінометного обстрілу знімальної групи російськими бойовиками від осколкових поранень загинув Микола «Танчик» та фотокореспондент газети «Сегодня» Сергій Ніколаєв, який помер від поранень на операційному столі.

 

Роман Наглюк (14 березня 1986 р. - 4 серпня 2014 р.)
У 2007 роцi закiнчив Харкiвський iнститут танкових вiйськ iм. Верховноi Ради. Проходив службу в 300 полку в м. Чернiвці. У 2013 роцi був переведений в 24 окрему механiзовану бригаду в м. Яворовiв, Львiвськоi обл. 14 березня 2014 року був направлений на схiд, захищати нашу Батькiвщину. З 30 травня по 4 серпня був учасником АТО. Загинув в c. Волнухине, Лутугинського району, Луганської області вiд осколкового поранення в серце, яке отримав в результаті обстрілу градами.

 

Сергій Бондарчук (9 вересня 1961,— 20 лютого 2014),
Герой «Небесної сотні», громадсько-політичний діяч, активний учасник Євромайдану, голова Старокостянтинівської міської організації ВО "Свобода", помічник-консультант народного депутатаУкраїни Ігоря Сабія, вчитель фізики Старокостянтинівської гімназії Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області. Герой України. Загинув 20 лютого 2014 року на вулиці Інститутськійвід кулі снайпера, коли виносив поранених. Звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (21 листопада 2014, посмертно) —за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народу, виявлені під часРеволюції гідності. Медаль «За жертовність і любов до України» (УПЦ КП, червень 2015) (посмертно).


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини