Камянець-Подільський » Люди » Політики » Дибаш Віктор Володимирович

Дибаш Віктор Володимирович

  • 2 877
  • (Оцінок: 0)

Народився 30 червня 1959 року у селянській родині, в селі Вихватнівці, Кам`янець-Подільського району Хмельницької області.

Громадянин України.

 

У 1976 році закінчив Кам`янець-Подільську середню школу № 13. Після закінчення школи вступив до Кам`янець-Подільського будівельного технікуму, який закінчив у 1979 році.

 

У 1989 році здобув першу вищу освіту у Тернопільському державному педагогічному інституті ім. Я. Галана. Другу вищу освіту отримав у Подільському державному аграрно-технічному університеті. Свою трудову діяльність розпочав у 1979 році майстром будівельної організації. Протягом наступних років пройшов трудовий шлях від молодшого спеціаліста структурного підрозділу будівельної організації до керівника виробничо-комерційного підприємства.

 

У 2004 році поступив на державну службу та працював на посаді начальника УЖКГ м. Кам`янця-Подільського. З 2007 року по 2010 рік працював на посаді заступника міського голови з питань житлово-комунального господарства. З 2010 року працює в м. Києві заступником директора КП "Група впровадження проектів з енергозбереження".

 

Тричі обирався депутатом до Кам`янець-Подільської міської ради.

 

З 2005 року член ВО «Батьківщина» та член бюро міської організації ВО «Батьківщина». Нагороджений відзнакою міського голови «За заслуги перед міською громадою».

 

Одружений, має сина.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини