Камянець-Подільський » Довідка » Організації та спілки » Провірка лічильника в Кам`янці-Подільскому

Провірка лічильника в Кам`янці-Подільскому

  • 3 841
  • (Оцінок: 1)
Провірка лічильника в Кам`янці-Подільскому
Провірка лічильника в Кам`янці-Подільскому

Провірка лічильника в Кам`янці-Подільскому - контати та телефони, до кого звертатись і хто робить провірку лічильників?

З 2018 року провірку в лічильників в Кам'янці-Подільському робить Міськтепловоденергія (Теплокомуненего).


Послуги з повірки лічильників води у Кам’янці-Подільському надають:


КП «Міськтепловоденергія»

Адреса: вул. Князів Коріатовичів, 9а;

– проводить повірку лічильників води у спеціалізованій лабораторії з демонтажем, транспортування та монтажем після повірки. Телефони для подачі заявки до Сервісного центру по роботі з приладами обліку:


☎ 3-64-20,

067-311-67-63,

067-405-23-01.

⌚ Провірити стату провірки онлайн - ПРОВІРИТИ


ТОВ «Тепло-водсервіс»

– проводить повірку тільки квартирних лічильників води спеціалізованою проливною станцією на місці їх експлуатації без проведення демонтажу та розпломбування.

Телефон для подачі заявки: 068-596-58-56, або ж за допомогою сервісу «Централізована система повірки лічильників» за допомогою посиланням: https://meters.com.ua/.
Нагадаємо, що принцип  роботи проливної станції полягає у фотофіксації процесу вимірювання з подальшим шифруванням і збереженням даних в незалежній пам’яті.  Державний повірник аналізує дешифрований  файл і за результатами обчислень видає документ про придатність чи непридатність лічильника води. Весь процес відбувається без демонтажу і розпломбування лічильника.


== Додатково:

Про провірку лічильників.

Демонтований лічильник майстер КП «Міськтепловоденергія» забирає на повірку в спеціалізованому сервісному центрі. В період, поки лічильник перебуватиме на повірці, нарахування проводяться у розмірі середньомісячних показників лічильників за попередні 3 місяці. Якщо лічильник успішно проходить повірку, представник підприємства повторно зв’язується зі споживачем та домовляється про дату і час візиту майстра для встановлення повіреного лічильника. У визначений день майстер здійснює установку повіреного лічильника і його опломбування.


У разі виявлення, що лічильник не проходить повірку – споживач отримує відповідне повідомлення, де зазначається, що впродовж 20 (двадцяти) днів з дня відправлення даного повідомлення потрібно встановити новий (-і) прилад (-и) обліку та звернутися до Сервісного центру КП «Міськтепловоденергії» (вул. Князів Коріатовичів, 9а, тел.: 067-311-67-63, 3-64-20) для реєстрації лічильників та прийняття їх на облік.





------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини