Форум міста Кам'янець-Подільський

 

В Субічі є водоспад?

  • 3 575
  • 0
  • 11-07-2020

Нещодавно в черговий раз відвідали водоспад у Субічі. Дехто спитає " А хіба в Субічі є водоспад?" Я твердо відповім "Так!

Крім знаного всіма скельного монастиря і гори Говди там є прекрасний водоспад. Фото, відео, мій син Тарас і пані Тетяна (яка була на цьому водоспаді вперше в житті, не дивлячись на те що працювала директором станції юних туристів) не дадуть збрехати.

Водоспад 

Я був тут вдруге в житті, а вперше я попав сюди в минулому році під час велосипедної мандрівки разом з Тарасом весною і ми чисто випадково звернули у вагу на дивні брили на горі, далеко в стороні від туристичних стежок, вирішили їх дослідити і знайшли цей водоспад. Що сказати? Словами ті відчуття неможливо передати. Там треба бути щоб відчути те, що ми відчули.

То ніби окремий світ, окрема планета, або безлюдний острів. Дорогою до водоспаду хащі були вище голови, всі руки і ноги подерті і пожалені кропивою( минулого разу коли ми тут були кропиви і хащів не було, то була рання весна, листя на деревах ще не розпустилось) кропива в людській зріст, місцями зустрічалися змії, які зовсім не боялися людей, ти на неї кричиш, а вона ніяк не реагує, продовжує спати, звернувшись кільцем, тобто місцеві змії ще не знають, що від людей може йти небезпека!!!

Водоспад в Субічі 

Це справжній Загублений Світ в центрі Поділля!!!


Автор Микола Шевчук - його сторінка у ФБ

Ваш коментар чи ставлення до цієї теми: