Форум міста Кам'янець-Подільський

 

Сонник - чому літаю у сні?

  • 3 220
  • 0
  • 15-12-2020

Сни про політ- дуже поширена тема перед сном. Якщо ви або хтось із ваших близьких покривали цю землю вночі, у вас можуть виникнути питання про те, що все це може означати.

Що означають сни про політ?

"Багато чого залежить від характеру сну і ставлення до польоту", - пояснює Самбер. Часто, однак, політ являє собою почуття свободи. Самбер пояснює, що літаючі мрії служать своєрідним порятунком від тиску реального світу (який представлений землею).

--

сайт - Сонник

--

Що я можу дізнатися про себе з сновидінь на цю тему? "Зазвичай вони виникають, коли ми маємо справу з проблемами свободи, імпульсу або його відсутності", - говорить Самбер. "Ці сни можуть бути чисто інформаційними в тому сенсі, що вони підкреслюють переживання, яке ми відчуваємо, але ще не усвідомили."Вони також можуть давати" актуальні поради про те, як виправити ситуацію."

Чи є якісь хитрощі, щоб уникнути або викликати сновидіння на цю тему? Політ може бути звільняючим досвідом, тому бажання викликати літаючий сон зрозуміло. Подумайте про політ, перш ніж заснути, щоб мати більше шансів викликати сон.

Крім аналізу, яку культурну символіку можна знайти в сновидіннях на цю тему? Майже у всіх культурах літаючі сни символізують свободу або звільнення від щоденного тиску.

Хто найчастіше бачить сни на цю тему? Мрії про політ надзвичайно поширені. Однак вони частіше зустрічаються у дорослих чоловіків, ніж у інших верств населення.

Наука про сни - дивитись

Чому чоловіки частіше мріють про польоти, ніж жінки? "Часто чоловіки в сучасному світі обговорюють питання, що стосуються свободи",  "Існує величезний тиск, щоб виступати на роботі, вдома, в спальні, фінансово, спортивно, соціально і все більше і більше емоційно. Таким чином, для багатьох чоловіків стало досить звичайним протистояти своїм почуттям з приводу цього тиску, а також їх ставлення до лежить в основі бажанням бути вільним, працюючи над цим в літаючих снах."

Ваш коментар чи ставлення до цієї теми: