Форум міста Кам'янець-Подільський

 

Чий ресурс - kamianets.com.ua?

  • 5 378
  • 3
  • 28-10-2020

:love: А Ви хочете знати хто тримає ресур -  kamianets.com.ua? Яка зарплатня в адміна і хто стоїть за спинкою.

Головними редакторами «Kamianets PLUS» є Кобильник В. та Гільовський О. Даний ресурс є дочірним підприємством «Вечірнього Кам'янця»!

Управління належить особисто проректору КПНУ - Кобильнику В. та спонсорується ним же!

Ми не маємо нічого проти Федора та його продукту, але вважаємо за потрібне повідомити жителів міста, кому ж належить ресурс, який до них доносить інформацію.


Федір, як і Кобильник В., є активним користувачем забороненої мережі в Україні - "Вконтакті".


Ми не називаємо себе медійним ресурсом, ми транслюємо правду, яка більшою мірою є дуже незручною для владних суб'єктів!
P.S.


Заробітна плата у Федора, яку йому видає особисто Кобильник В., становить 7200 грн. щомісяця+кошти за рекламу Федір собі залишає.


Автор тексту у ФБ - Віталій Дзюба (його профіль)

 

admin Адмін
  • 22 липня 2021

SEO просування сайту:

 

Рейструй свій сайт в каталозі - https://ukr-site.org.ua/

 

Збільшення числа заявок, дзвінків і зростання продажів

У своїй роботі використовуємо виключно легальні методи просування і оптимізації, всі наші дії з розкручування сайту спрямовані саме на той результат, який Ви чекаєте - отримати більше заявок з пошукових систем і збільшити продажі!

Індивідуальний підхід, гнучкість KPI

Детально аналізуємо Ваш продукт, сайт, цільову аудиторію і пропонуємо найбільш вигідну схему оплати за розкрутку ресурсу. Всі наші тарифи передбачають оплату тільки за досягнутий результат: фактичні позиції в ТОПі, обсяг отриманого пошукового трафіку або Ліди. Залежно від KPI вашого бізнесу ми можемо запропонувати гнучкі умови розрахунку вартості SEO-просування. Незалежно від обраної схеми оплати, ми відстежуємо динаміку заявок з пошуку і проводимо роботи для їх росту.

Ефективні пошукові запити і цільовий трафік

Кількість покупців і прибуток збільшаться завдяки просуванню Вашого сайту по самим цільовим запитам. Ми знаємо всі типи і види пошукових фраз: вміємо відрізняти інформаційні від комерційних, геозалежні від геонезавісімих і вбудовувати їх в ефективну стратегію залучення відвідувачів. Формуємо семантичне ядро ​​тільки з тих запитів, які принесуть Вам заявки і регулярно відстежуємо його актуальність.

Просування і розвиток сайту експертами галузі

Ми успішно займаємося просуванням і оптимізацією сайтів вже 17 років, наш досвід і досягнення підтверджені численними нагородами, першими місцями в незалежних SEO-рейтингах і реальними кейсами клієнтів. Досвідчені оптимізатори Demis Group знають, як просунути сайт будь-якого типу: від інтернет-магазинів і сайтів послуг до інформаційних порталів, корпоративних сайтів і спеціалізованих нестандартних сервісів.

Фінансові та репутаційні гарантії результату

У нас це можливо! Ми даємо Вам гарантії на досягнення і утримання позицій в ТОП-10, на швидкість їхнього зростання, на довгостроковість досягнутого результату і прописуємо це в договорі. Ви побачите ефект від пошукового просування і відзначите збільшення заявок з вашого сайту вже з 4-го місяця робіт.

followme Користувач
  • 4 серпня 2021

Чудова ініціатива у Вас, почитав правила й умови, хотів би Вас застерегти, є алгоритми гугл, що песемізують сайти, котрі один на одного посилаються, в таких ситуаціях гугл справка для вебмастера каже: обов'язково брати посилання в rell 'friend', що автоматично є новфоллов, як мініум Ви з своєї сторони робіть такі посилання, щоб не песемізувати лінковий профіль свого ресурсу.

Антон Рева Гість
  • 11 грудня 2023
Цитата: admin

Хочу поділитися своїм досвідом та надихнути тих, хто стикається з труднощами у бізнесі. Останнім часом у мене суттєво впала кількість клієнтів на моєму сайті, і я вирішив щось зробити.


Після довгих роздумів та досліджень я звернувся до компанії Fusify за допомогою в інтернет-просуванні. Разом ми вирішили спробувати метод DMP fusify.io – системи управління даними.


Результати мене вразили! Цей метод не лише допоміг відновити кількість клієнтів, а й зробив мою рекламу більш таргетованою та ефективною.


Ваш коментар чи ставлення до цієї теми: