Форум міста Кам'янець-Подільський

 

Вечірні Карвасари

  • 2 982
  • 0
  • 11-07-2020

Інтернет-газета "Вечірні Карвасари" провела спецрозслідування по інтернет-тролеві, що називає себе Ілот Нолур. Наші журналісти вияснили, що Ілот Нолур, це перевернута фраза Рулон Толі. Також вияснили, що на аватарці зображений не він, а американський актор Стів Карелл.

Вечірні Карвасари Сама світлина взята з ресурса https://www.google.com.ua/


Цей троль малює свої фотожаби в програмі Adobe Photoshop, версія: 20.0.6 20190732.r.80 2019/07/24. Піратська копія. Тобто він її просто вкрав. А ще сміє в чомусь звинувачувати законно обрану владу!


Невтомні розслідувачі вияснили, що в фейсбук він заходить з-за допомогою браузера Google Chrome, версія 83.0.4103.105 (Офіційна збірка), (64 біт). (Хоч щось у нього офіційне).


Деколи він випускає відеоролики, які створені в програмі Movavi Video Suite 18, що є російським продуктом. А це вказує на прямий зв'язок цього троля зі спецслужбами країни-агресора. Тобто країна-агресор фінансує кампанію проти законно обраного мера Кам'янця. Яка у них ціль? Звісно, щоб поставити свою маріонетку! Ми не здивуємось, що він також причетний до відкриття філіалу ФСБ в Кам'янці, а саме собору Олександра Невського. Під час освячення якого: "Не стримував сліз радості і один з головних благодійників – Василь Цуглевич, російський бізнесмен". Чому він радів? Звідки у нього гроші? Яка ціль побудови? Думаю відповідь на всі ці питання знає аферист під нікнеймом Нолур Ілот, який теж спокусився на 30 мідяків з рук так званих "благодійників".


Залишайтесь з нами і ви побачите ще більше подібних розслідувань. "Навіщо Микола Сливка замовив вбивство Андрія Гамалії?", "Для чого Посітко організував рейдерське захоплення Дживальдіс?", "Масони в Кам'янці?", "Ванга передбачила кінець Кам'янця, якщо мером стане Посітко.", "Останні слова Вольфа Месінга стосувались смотрицького каньйону", "Забудова Старого міста, це насправді реконструкція на старих фундаментах.", "Казна пуста, але для МТВЕ гроші є" і багато іншого.

----

Автор тексту з ФБ: Ілот Нолур

Ваш коментар чи ставлення до цієї теми: