Форум міста Кам'янець-Подільський

 
Камянець-Подільський » Форум » Магазини, Супермаркети, Базар » CMS для сайту від українських розробників

CMS для сайту від українських розробників

  • 1 267
  • 4
  • 14-11-2022

Правильний вибір платформи для інтернет-магазину буде запорукою його успішної діяльності та прибутковості. Розробники української CMS наголосили на двох аспектах: простота для адміністратора та покупців, а також швидкість наповнення сайту.

 Абревіатура CMS перекладається з англійської як "програмне забезпечення, призначене для керування контентом" і є, по суті, серцем інтернет-магазину. При цьому система самостійно здійснює збір даних з різних джерел та об'єднує їх, забезпечує співпрацю персоналу з обслуговування інтернет-магазину за рахунок оптимізації пошуку раніше використаної інформації.

Вибір made in Ukraine "Ardilla-CMS"

Українська CMS-розробка анітрохи не поступається закордонним конкурентам, навпаки, вона адаптована під український інтернет-ринок та потреби покупців. Зупиняючи вибір на Ardilla-CMS, яка є однією з найкращих у своїй категорії, ви отримаєте безліч корисних функцій за доступною ціною, простоту в налаштуваннях та подальшому використанні та помірний апетит системи до ресурсів. Це головні критерії, за якими слід вибирати платформу для інтернет-магазину.

👉 Перейти на сайт Ardilla-CMS

Професійні українські розробники, які працюють над Ardilla-CMS, створили кілька необхідних можливостей для платформи, на які рідко звертають увагу під час створення CMS. Однак ви гідно оціните їх під час наповнення карток товарів, роботи з замовленнями або аналізу клієнтської бази. Ось які бонуси приготувала вам команда творців Ardilla-CMS:

Яку CMS краще вибрати: Платну, безкоштовну чи самопис
Думаю, тут відповідь очевидна — ту, яка коштуватиме дешевше і вирішить поставлені завдання.

У більшості випадків для інтернет-магазину, персонального блогу або корпоративного сайту послуг підійде і CMS з безкоштовною ліцензією.

На платну CMS погоджуйтеся лише тому випадку, коли функціонал безкоштовних продуктів не зможе вирішити поставлені завдання або буде зробити дешевше на шаблоні, ніж допрацьовувати безкоштовний двигун.

Самопис може підійти тільки в тому випадку, якщо проект матиме нестандартний функціонал і переслідуватиме зовсім інші цілі (наприклад, подальший продаж або розробку якогось сервісу/порталу з нестандартним функціоналом). Для всіх інших завдань підійдуть коробкові рішення, розширені безкоштовними або платними модулями.

Важливо розуміти, що в кого б не спитали, кожен матиме свою думку! А якщо запитаєте веб студію, яка спеціалізується на розробці однієї платформи, та ще й з платною ліцензією, думаю відповідь буде очевидною.

Що важливо розуміти перед вибором CMS

Сайт можна зробити на будь-якому рішенні! Головне, щоб він виконував потрібні функції та його можна було оптимізувати під просування у пошукових системах з мінімальними витратами на розробку та доопрацювання.

Зламати можна будь-який сайт! Все залежатиме від бажання та цілей це зробити. Ламають Вордпрес, 1С-Бітрікс та самописні фреймворки. Це лише питання ціни, часу та бажання.

Щоб не говорили, сперечатися не буду, скажу тільки, що якщо захочуть, знайдуть дірку движка і заллють дор, поламають функціонал або розмістять зворотні посилання на свої проекти, що просуваються. Все залежить від мети злому. Так, світ не ідеальний, а прогерський код...

Які рекомендації можу дати, перш ніж замовляти сайт
Будь-який сайт завжди планують запустити для залучення відвідувачів та заробітку на ньому.

На жаль, у поточних умовах конкуренції створити ресурс і просувати його - викид грошей вітер, т.к. швидше за все, запущений новорег не дасть, ніякого трафіку чи він буде мінімальний і не дозволить працювати бізнесу плюс. Бувають звичайно винятки, але в більшості випадків бізнес без вкладень «помирає» в перші 1-2 роки.

Щоб такого не сталося, перед тим як замовити десь розробку, рекомендую:

Визначитись з CMS заздалегідь. Подумати на перспективу, який функціонал може бути потрібний у майбутньому, вибрати правильний шаблон і відразу розпочати розробку на потрібній CMS з урахуванням впровадження потрібного функціоналу в майбутньому, але на сайті його поки що не реалізовувати. Так вдасться знизити витрати на розробку, т.к. не доведеться ще раз переїжджати на новий двигун і платити повторно за розробку.

Визначитись буде використаний шаблон або індивідуальний дизайн. Індивідуальний дизайн - завжди дорожчий на порядок. Тому найчастіше вибирають шаблонне рішення з мінімальними доробками для запуску. З часом, якщо з'являться інвестиції або проект «стрільне», шаблон можна доопрацювати або перенести на нову платформу, якщо потрібен буде якийсь нестандартний функціонал.

Виділити бюджет на контекст/таргет/ретаргет. Якщо трафік, потрібен відразу після запуску сайту, закладіть витрати на контекст або таргет. Платний трафік зазвичай виходить дорожче трафіку з пошукових систем, зате не доведеться довго чекати перших продажів.

Запланувати витрати на SEO просування. Залежно від типу проекту плануйте бюджет на 6-12 місяців просування, якщо потрібно отримати органічний трафік з результатів видачі Яндекс і Google. На даний момент це найдешевше джерело трафіку, якщо працювати в довгу. Заявки виходять від 110 рублів, залежно від ніші, що в 1,5-2 рази дешевше, ніж при використанні інших каналів.

Закласти витрати на доопрацювання. Зроблений сайт 100% допрацьовуватимуть під вимоги пошукових роботів. На чому б він не був зроблений і хто б його не робив, хоч би що говорили — у всіх свої методи, чек аркуші для просування + алгоритми пошукових роботів постійно змінюються. Виправлення 100% будуть. Тому рекомендую подивитися зведену таблицю з приблизними цінами нижче. Для різних CMS, вартість роботи однієї години програміста може відрізнятися в рази.

Якщо бюджет дуже обмежений. Хорошим рішенням буде замовити сайт на конструкторі та налаштувати один із платних каналів трафіку. Згодом, можна буде збільшити бюджет та підключити інші. Якщо в майбутньому буде потрібно просування пошукових систем, сайт можна буде перенести на cms.

Ilt Користувач
  • 25 березня 2023

Хтось користувався цією CMS?

--------------------
https://aquatory.com.ua/

Олександр Гість
  • 27 квітня 2023
Ilt,

Ще ні, зараз розглядаю різні варіанти CMS для свого підприємства, так і потрапив на цю українську. До цього чув лише про міжнародні, був здивований, що є українська. Тільки от тепер цікаво чи можна до неї підключити ось ці системи електронних платежів https://mixfin.com/ua/tops/naikrashi-elektronni-systemy-platezhiv або хоча б Google Pay

Олександр Гість
  • 11 березня 2024

Доброго дня, шановні мешканці форуму 😀 Підкажіть, а сайт типу інтернет магазин одягу styletime.kiev.ua

на цій ЦМСкі можна підняти? 

І хто розробник даної cms? Рекомендовано?

Дякую за відповіді.

valerijklymenko Користувач
  • 25 березня 2024

Доброго дня! Цікава тема, я зараз також шукаю платформу для свого магазину

Ваш коментар чи ставлення до цієї теми: