Форум міста Кам'янець-Подільський

 
Камянець-Подільський » Форум » Наше місто » Відомі місця » Шлюзи пляжу на річці Смотрич

Шлюзи пляжу на річці Смотрич

  • 7 570
  • 0
  • 8-04-2021

Хто із кам'янчан не стрибав в воду з цього шлюзу, де глубина води була до десяти метрів. Саме з цього шлюзу розпочинався міський пляж на річці Смотрич, де тисячі кам'янчан проводили влітку свій вільний час і був для них улюбленим місцем відпочинку, де можна було покупатись, позасмагати, покататись на човні від плотини аж до пивзаводу, так, як на міському пляжі працювала лодочна станція, спасателі.

Шлюзи в Кам'янці-Подільському на річці Смотрич. Бувший міський пляж. 

Можливо настав час починати потрохи відроджувати Кам'янець-Подільський і все те, що ми мали, але втратили в тому числі міський пляж? Що для цього потрібно? Почистити річку Смотрич, встановити щити в плотину шлюза, навести порядок в Каньйоні. ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТ місто вже "запровадило". По шести його маршрутам "КУРСУЮТЬ" сучасні тролейбуси, "ВИКОНУЮТЬ" пасажирські перевезення в міському громадському транспорті китайські ЕЛЕКТРОБУСИ.

 

Саме тепер настала черга відновити міський пляж, який тривалий час служив кам'янчанам, допоки до влади міста не прийшли "ГОСПОДАРНИКИ". Відновимо приміське залізничне сполучення з Хмельницьким , а саме рух приміського дизель-поїзда Гречани-Кам'янець-Подільський - Ларга, який другий рік, як заблокований. А далі спробуємо вирішити питання , як для туристичного міста, залізничного сполучення з містами Заходу та Півдня України та електрофікації відрізка залізниці від Хмельницького до Кам'янця-Подільського, де цей відрізок залишається майже єдиним в Південно-Західній "УКРЗАЛІЗНИЦІ".

 

Час відроджувати Кам'янець-Подільський, який опустили до неможливого за останні двадцять років, чи знову волати -НЕНАЧАСІ. не кажучи за розбиті дороги в місті та тротуари та відсутнісь об'їзної дороги обабіч міста, єдиного в регіоні міста, де відсутня об'їзна дорога.

 

 

Ваш коментар чи ставлення до цієї теми: