У Кам’янці-Подільському на базі «Подільського професійного коледжу» розпочав роботу освітньо-кулінарний хаб вартістю понад 5 млн грн за кошт державного та обласного бюджету.
Хаб пропонує професійну підготовку за такими затребуваними спеціальностями, як бариста, піцейола, сушист та спеціаліст з дієтичного харчування, надаючи студентам можливість здобувати практичні навички в умовах, максимально наближених до реальних.
Окрім того, він стане ключовим центром підготовки кваліфікованих кухарів для освітніх закладів у рамках загальнонаціонального проєкту «Нове шкільне харчування». Очікується, що цей інноваційний освітній простір не лише сприятиме випуску конкурентоздатних професіоналів для сфери гостинності, але й відіграватиме важливу роль у розвитку та популяризації багатої кулінарної спадщини Подільського краю, зокрема крафтової подільської кухні.