Форум міста Кам'янець-Подільський

 
Камянець-Подільський » Форум » Все про туризим » Де знайти гіда в Кам'янець-Подільському?

Де знайти гіда в Кам'янець-Подільському?

  • 3 595
  • 2
  • 18-08-2019

Хочете знайти гіда в Кам'янець-Подільському? Тепер це не проблема. На нашому сайті представлені контакти російськомовних гідів в Кам'янець-Подільському, з якими ви можете зв'язатися, натиснувши на зелену кнопку «Написати гіду». На відміну від більшості подібних сайтів, ми не беремо комісію з туристів за надання інформації про гідів та за бронювання екскурсій. Ви можете написати будь-якого з гідів безпосередньо і задати йому всі ваші запитання. Це абсолютно безкоштовно.


Приватні гіди в Кам'янець-Подільському- ПЕРЕЙТИ НА САЙТ з радістю дадуть відповідь на ваше звернення і будуть раді надати вам допомогу в подорожі, показати найцікавіші пам'ятки. Великий плюс при роботі з індивідуальними гідами полягає в тому, що такий фахівець складе програму поїздки виходячи з побажань клієнта, порекомендує які готелі забронювати, буде вашим другом і помічником в чужій країні. Хтось скаже, що найняти екскурсовода - це дорого, проте, така заява не завжди вірно. Якщо ви подорожуєте в компанії друзів, то вартість роботи екскурсовода розбивається на кількість осіб в групі, а так як приватний екскурсовод - це професіонал, який свої послуги без посередників, то вартість його екскурсій часто буває нижче, ніж у турфірм.


Загалом, якщо вам потрібні російськомовні, україномовні та англомовні гіди в Кам'янець-Подільському, то подивіться екскурсії, які вони пропонують на нашому сайті і можете сміливо звертатися до них. Ви не залишитеся розчарованими, тому що з вами будуть працювати гіди, по-справжньому закохані в свою справу, в країну, в якій живуть. Також, якщо ви не знаєте, кому відправити заявку на екскурсію, то напишіть адміністрації сайту. Ми допоможемо підібрати фахівця під вашу поїздку.

  • 29 липня 2020
Доброго дня товариство!Вчергове пересвідчився в відсутності будь-якого креативу з боку представників міської влади!Декілька років назад я особисто пропонував відновити діяльність в місті КП"Бюро подорожей та екскурсій м.Кам'янця-Подільського"!Провести навчання екскурсоводів,фахову атестацію та переатестацію,курса підвищення кваліфікації працівників туристичного супроводу!Подав розроблений мною бізнес-план!Це дало б можливість працевлаштувати частину екскурсоводів,з рештою заключити договори і колишні пенсіонери-екскурсоводи та студенти могли б легально працювати в зручний для них час в якості позаштатних працівників "бюра"!Заключити договора з перевізниками та здійснювати туристичні перевезення!Це наповнювало б грошима бюджет міста,працевлаштували б значну частину людей,дало б змогу підзаробляти іншим!Але,на жаль...Утворили," мертвонародженний" музейний туристичний центр,який на 100%є збитковим і "висить" на бюджеті міста!Де логіка і госпрозрахунок?А тепер за допомогою "роз'яснювально-репресивних" заходів перевищуючи свої службові повноваження чиновники з виконкому намагаються встановити якусь "справедливість"!ККД від таких "рейдів" дорівнює нулю!А могло б бути все навпаки!Але мабуть ці та інші задачі буде ставити перед собою новий склад нашого виконкому!Цьому вже як кажуть "не суждєно"....
Уася Гість
  • 4 серпня 2020
Краще організуйте Бюро чищення лівньовок це
корисніше для громади, комун не справляється-то допоможіть,
а турист купить буклет про місто тай почитає як схоче

Ваш коментар чи ставлення до цієї теми: