Камянець-Подільський » Туризм » Фестивалі » Фестиваль Schola militaria

Фестиваль Schola militaria

  • 2 708
  • (Оцінок: 0)
Фестиваль Schola militaria
Фестиваль Schola militaria

Фестиваль Schola militaria ("Військова школа") присвячений реконструкції військового мистецтва та побуту воїнів XVII століття.

Міжнародний фестиваль історичної реконструкції Sсhola militaria, раніше відомий як Terra Heroica, проходить щороку в перші вихідні жовтня в Старому замку Кам`янця-Подільського. Організатори з Кам`янець-Подільського міського військово-історичного товариства ставлять перед собою завдання відтворити будні застави прикордонного замку середини XVII століття з відповідним розпорядком дня, правилами, заняттями солдатів і т. п.

----

Програма фесту - дивитись

---

Відеопрезентація фесту

Фотозвіт з Фестивалю

Фестиваль в 2017


Schola militaria - це спроба організувати в Кам`янці домашнє захід для тих, кого цікавить історія XVII ст. В першу чергу, фестиваль розраховано на реконструкторів і тих, хто цікавиться військовою історією. Він є майданчиком для обміну досвідом, спілкування, випробування цікавих ідей.

"Школа мілітарія"

Учасниками фестивалю стануть групи військово-історичної реконструкції, реконструктори-індивідуали, творчі колективи та музиканти, ремісники. Історичний лагеть буде розміщуватися на території Старого замку. Особлива увага буде приділятися історичної достовірності наметів, комплектів одягу та спорядження учасників.

Всі учасники будуть зведені за родами зброї в десятки і курені, які будуть залучатися до несення заставної служби і вчень. На взаємодію підрозділів буде будуватися "вогнепальна" частина програми. Також передбачаються лучні змагання, лекційні заняття, майстер-класи, знайомство з результатами останніх археологічних досліджень на території Кам`янця-Подільського.

Міжнародний фестиваль історичної реконструкції Sсhola militaria 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини