УВАГА! Військомат почав полювання

  • 3 762
  • 1
  • (Оцінок: 0)

З 1 жовтня в Україні і Кам`янці-Подільському стартує осінній призов на строкову військову службу. До армії братимуть хлопців 18-27 років. У зону проведення АТО строковиків не відправлятимуть. Під осінній призов-2016 підлягають виклику на призовну комісію близько трьох тисяч хлопців із Кам`янеччини, але до лав Збройних сил України, Нацгвардії та Державної служби транспорту і зв’язку буде відправлено близько 300.

- Відповідно до законодавства, чоловіки віком від 18 до 27 років зобов’язані з`явитися до військкомату в 10-денний термін із початку призову, незалежно від того, отримали повістку про явку чи ні, - коментує військовим комісар підполковник Володимир ВОЗНИЙ. До армії беруть придатних до військової служби хлопців, які не мають відстрочки чи звільнення від призову. При призові на строкову службу їм надається одноразова матеріальна допомога в розмірі двох мінімальних зарплат (2900 грн.) та одноразова допомога при звільненні в запас у розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої на день призову. Служитимуть призовники 12 місяців (ті, які мають вищу освіту) або 18.

 

Комісар також нагадав, що за бажання уникнути призову передбачено покарання - відповідно до ст.335 Кримінального кодексу України, ухилення від армії карається обмеженням волі до трьох років. Тому закликав юнаків бути хоробрими, з честю виконати свій громадянський обов’язок і не переховуватися.

 

:fellow: Пам`ятай! Що український головнокомандувач тримає в Ліпецьку у Росії робочі місця, для тих хто не хоче в армію! Там і зарплати по 30 000 та 40 000 тисяч рублів....

 

Також до лав ЗСУ призивають дівчат і жінок віком до 40 років, щоправда, на контракт.


------

Останні коментарі:

Вікторія
Вікторія
Доброго дня.Цікавлюсь контрактною службою.
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини