Проколювача затримали!

  • 4 441
  • 1
  • (Оцінок: 0)

Чоловіка, який колов жінок, Затримали - хлопці та дівчата, серед них і його жертва...

" Ми їхали в машині... з вікна помітила чоловіка, який видався дуже схожий на того, що вколов мене (12.05.16р). Ми зупинилися біля "Фонтану" нас там вже чекали друзі... Я подивилася на кривдника ближче і ми зустрілися поглядом... Зрозуміла, що впізнав мене... Після чого почав тікати в сторону до "Дитячої лікарні"... Коли ми побігли за ним, то побачили, як він привітався з одним чоловіком і вільно зайшов в приміщення лікарні... Хлопці почали бігати та шукати куди сховався кривдник в той час я з подругою вже викликали поліцію. Підозрюваний закрився у вбиральні, щось викинув в туалет та змив водою, потім хотів втекти через вікно, а там на нього вже очікували правоохоронці..."

Тільки можемо ПОДЯКУВАТИ за оперативність сміливим хлопцям, один з них студент "Фізико-математичного факультету", що кинулися ловити небезпечного злочинця. Та самій жертві, що не побоялася подивитися вічі кривднику та вчасно з подругою зателефонувати в поліцію.
Не хай це буде прикладом для ВСІХ...

Тільки спільно з правоохоронцями ми зможемо навчитися захищати себе та покарати винних.

Кривдником виявився: 1978 р.н., двічі судимий по ст.121 КК України. Умисне тяжке тілесне ушкодження та ст.185 КК України. Крадіжка.
Мешканець Кам’янець-Подільського району, який 2,5 роки тому переїхав з АР Крим, проживав в центрі міста біля "Дитячої лікарні" у знайомого. Який вільно і впустив зловмисника в лікарню, оскільки там орендує приміщення та надає послуги по медицині.

Приблизно до 4-6 місяців тому,оперативники вже намагалися затримати зловмисника, коли той домагався в телефонному режимі зустрічі з 12 - літньою дівчинкою. Але за браком доказів, справу прокуратура так і не-направила до суду.

Наразі проводяться слідчі дії. Відносно правопорушника розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

На фото: хлопці герої

Хочеться зазначити, що 11 дівчат та жінок, різного віку - народилися в "сорочці" в порівняні, що він міг з ними зробити... знаючи про його минуле....
За однією з версій, зловмисник колов в сідницю - перснем з шипами... всі дівчата здавали аналізи, лікарі будуть відслідковувати зміни в їхньому стані здоров`я протягом року, але швидше за все вони здорові і загрози їхньому життю не має...
Чому він так діяв, пояснює - просто так....

Штани однієї з жертв на яких видно проколи, відбитки пальців та руки.


------

Останні коментарі:

Леня
Леня
За яйца подвесить...
Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини