Камянець-Подільський » Блогери » Козак Руслан » В Хмельницькому побудують Діснейленд

В Хмельницькому побудують Діснейленд

  • 4 207
  • (Оцінок: 0)

Поки кам`янецькі довбодятли-чинуші тішаться дизайнерськими лавочками в парку, молодий та амбітний мер Хмельницького презентував будівництво Діснейленду.

Дивитись відео В Хмельницькому побудують Діснейленд:

Величезний парк атракціонів та розваг у Хмельницькому планують розташувати в заплаві річки Південний Буг, від вулиці Свободи до Старокостянтинівського шосе. Нині тут – болото, очерети та хащі.

парк атракціонів

А буде паркова зона, де оздоблять набережну, встановлять атракціони, американські гірки, оглядове колесо, басейни, міні-копії найкращих зразків світової архітектури. Також буде понад тридцять тисяч квадратних метрів об’єктів спортивної інфраструктури: зали для занять боксом, боротьбою, гімнастикою, тренажерні зали, стадіони, багатофункціональні спортивні майданчики для тренувань та змагань найвищого рівня. Разом з парковою, розважальною та спортивною зонами буде й сучасне елітне житло з урахуванням світового досвіду енерго-збереження та комфорту.

Якщо Симчишин зможе побудувати цей парк він війде в історію України, а про Хмельницький будуть говори усі!....

 

Ганьба кам`янецьким чинушам-ригоаналам, які за 25 років НІЧОГО, нічого не зробили для масового приваблення туристів в Кам`янець!

angry


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини