ЧП - Кам'янець без води!

  • 1 621
  • (Оцінок: 0)

В результаті нічної стихії, що пронеслася над містом о 2 годині ночі зникла напруга на підстанціях насосних станцій 1 і 2 підйому Дністровського водогону.

Відповідно до інформації, яку КП «Міськтепловоденергія» отримала від «Хмельницькобленерго», внаслідок негоди було пошкоджено високовольтні ЛЕП. Зі світанку електрики почали встановлювати місце пошкодження, проте за станом на 6 годину ранку виявити його поки не вдалося.
Внаслідок цієї аварії місто перейшло на водопостачання з артезіанських свердловин. Тому, до моменту поки насосні станції не запрацюють, можливі перебої з водопостачанням у найвищих точках міста та його віддалених мікрорайонах. Зокрема, в будинках на вул. Панівецькій, 13, Панівецькій, 13а, Кулика, 4. Тиск води знижено на с-щі Першотравневому та с-щі Цукрового заводу.
При відсутності тиску води на окремих ділянках, водопостачання буде врегульовуватися по мірі надходження заявок до аварійно-диспетчерської служби. Проте, звертаємо увагу на те, що найбільше проблеми з тиском води можуть виникати у мешканців верхніх поверхів житлових будинків. Адміністрація КП «Міськтепловоденергія» приносить мешканцям міста вибачення за тимчасові незручності і просить з розумінням поставитися до ситуації, що виникла внаслідок непередбачуваних обставин.
Вказану інформацію подано за станом на 6.30. По мірі надходження повідомлень від «Хмельницькобленерго» КП «Міськтепловоденергія» продовжуватиме інформувати кам’янчан про стан водопостачання міста.
Прес-служба КП «Міськтепловоденергія».


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини