Камянець-Подільський » Блогери » Козак Руслан » Ригоаналівська влада продовжує деребан майна громади!!!

Ригоаналівська влада продовжує деребан майна громади!!!

  • 3 033
  • (Оцінок: 0)

angry УВАГА! Усім активістам та небайдужим кам`янчанам - Влада хоче допродати міську лікарню кінцево!

Дивитись відео Ригоаналівська влада продовжує деребан майна громади!!!:

Ще 13 серпня 2016 року В. Кохановська виклала на Ютуб відео (див нижче) де депутатське кодло в складі: Гамалій, Чистяков, з подвійним громадянством Дюднєв і його брат Дюднєв від "Укропу", відслідковували та підбирали наступний об`єкт для продажу на території "Ленінської лікарні".

 

18 серпня свободівець М.Посідко повідомив: Комісія з оренди комунального майна міської ради, до складу якої мене не допустила депутатська більшість, вирішила віддати в оренду цілий корпус колишнього хірургічного відділення (2050 м.кв) скандальному забудовнику Співаку В.В. ( який вже незаконно будує на території лікарні житловий будинок) з "обов`язковою умовою реконструкції приміщення під житло" .

Все що має зробити цей підприємець, згідно з протоколом цієї комісії, це - "переміщення за власний рахунок кабінетів, які використовуються в приміщенні міської лікарні та ін. площі". Оренда плата складатиме 9 грн.29 коп. за 1 кв.м., або 1587 грн. в місяць. Поки що це рішення комісії з оренди комунального майна, яке заплановано затвердити на засіданні виконкому 25 серпня. Гарний подарунок до Дня Незалежності міська влада готує кам`янчанам, правда?


Текст протоколу засідання комісії.

 

 

 

 


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини