Камянець-Подільський » Вибори » Програма В. С. Кохановської

Програма В. С. Кохановської

  • 3 185
  • (Оцінок: 0)

Передвиборча програма Кандидата в депутати на вибори до Верховної Ради України виборчому округу № 193 Кохановської Вікторії Святославівни


За свою землю, за своє небо
Віддам життя Я, як буде треба
Бо наша пісня - перлина Божа,
А Україна на квітку схожа.
Тут моя неня,моя родина,
Тут найдорожча серцю місцина.
За Україну віддам Я душу -
Ворога - ката у свій край не пущу.


Шановні Виборці!


Передвиборча компанія - це час роздачі найрізноманітніших обіцянок на будь-який смак,але чи будуть вони виконані? Кожен раз перед виборами нам урочисто обіцяють виконання всіх бажань. Написані сотні красивих передвиборчих програм про те, як для нас з вами побудують практично рай на землі, але де це все ? Кожного року ми відчуваємо Казкове покращення життя постійно відбувається тільки у влади, причому за рахунок всієї країни. Народу ж дістається лише шалений ріст цін абсолютно на все: комунальні послуги, продукти, ліки, а також підвищення пенсійного віку та урізання пенсій, безробіття та зубожіння.

Звичайно, я за збільшення зарплат, пенсій і стипендій - а не цін. За збереження і примноження всіх соціальних виплат передбачених чинним законодавством, “дітям війни”, ”авганцям”, ”чорнобильцям”, усім без винятків “учасникам АТО”, інвалідам, одиноким мамам, сиротам, доступна освіта кожному, кваліфікована медична допомога для всіх громадян. На все це ми витрачаємо свої кровно зароблені кошти, тільки щойно ми їх отримуємо. Що знову і знову доводить, що наші закони не відповідають дійсності.

В умовах зовнішньої агресії кожен з вас зміг переконатися, що ми самі маємо обороняти Україну, нам не має куди тікати з рідної землі, ми не “щурі” - ми Українці. Тому саме ми маємо зробити швидкі та ефективні реформи, щоб відродити країну, де буде відповідальною та професійною влада патріотів України, а не збагачення власних карманів, на бідах мого народу.

У владу мають йти люди від громади, тоді тільки вони будуть їй служити. Закони мають прийматися для народу України, а не для нарощування статків можновладців. Народ це влада, ми з вами доводили і доводимо це неодноразово.
Має докорінно помінятися кожний громадянин і тільки тоді ми змінимо державу. В тому, що країна в такій кризі - є частка відповідальності кожного з нас. Тому потрібно новий механізм правового і політичного контролю за діями влади. Я вірю - корупційний союз влади та олігархії буде знищено. Влада корумпована, бо вона безконтрольна. Громада - як Антимонопольний комітет має отримувати вичерпну інформацію про рішення державних органів та органів місцевого самоврядування. Відкритою має бути діяльність кожного чиновника та високо посадовця, його статки й доходи, витрати держслужбовців та їхніх сімей.

Ми маємо бути вільними у всьому, але як ми можемо зберегти свою свободу, якщо постійно є залежними від папірців, які і міняємо на хліб насущний та просто слідкуємо за зростанням цін. Потрібно негайно скасувати постанову Кабміну про заборону встановлення індивідуального опалення, це дасть значну економію для населення.

Кількість податків слід скоротити,ставки - зменшити, тільки тоді їх зможуть платити чесно і кожний. Потрібно навчитися усвідомлювати, що пропонувати та давати хабар так само злочин, як його вимагати та брати.
Але я можу сказати точно і зі мною погодиться більшість - життя йде сьогодні, і допомога людям потрібна вже сьогодні!
Активний громадянин спонукає державу до взаємодії та результату!!!


З Повагою Кохановська Вікторія Святославівна 19.09.2014р.


------

Прокоментуй Цей Пост:

Схожі Новини