Камянець-Подільський » Бізнес » Магазини » Творча майстерня-магазин "Божена"

Творча майстерня-магазин "Божена"

  • 13 479
  • 2
  • (Оцінок: 0)
Творча майстерня-магазин "Божена"
Творча майстерня-магазин "Божена"
Творча майстерня-магазин "Божена"
Телефон:+380686444350
Працює:9:00-18:00
Сайт: Офіційний сайт

Відгуки про бізнес:

Тетяна
Тетяна

Привіт Божена , мене звати Тетяна ,я родом з західної України і вже 15 років проживаю з моєю сім`єю в Іспанії в місті Барселона .Мені дуже сподобались твої вишиванки .Ми дивились передачу "Міняю жінку ",де і побачили з чоловіком твої красиві  роботи з вишиванками , вашу чудову сім`ю і таким чином дізналась про твій магазин , де можна купити все що заманеться.Ніколи б не подумала що є сім`ї з нашими українськими традиціями , це дуже чудово і похвально .Дуже задоволена і пишаюсь тобою і твоєю дружною і міцною сім`єю.Можливо колись побуваємо в ваших краях і обовязково завітає до вашого магазу.Також будемо дуже раді якщо ваша сім`я буде в Барселоні і ми зможемо всі разом зустрітись і поспілкуватися.  Мій номер телефону 618359370 .

Цитувати Скарга
євгенія
євгенія

Доброго ранку! я випадково подивилась по телебаченню інформацію про ваші екслюзивні вишиванки. Але в інтернеті немає повного каталогу де є моделі (жіночі) скьки коштують і т.п. надішліть будь ласка адресу в інтернеті, де я зможу подивитеся моделі і ціну Дякую!

Цитувати Скарга

Прокоментуй Цей Пост:

Розташування на мапі:

Творча майстерня-магазин "Божена" - це відомий в Україні бренд одягу в українському та словянському стилі, що створюється в Кам'янці-Подільському.

Продукція від Божени лише ручної роботи, що передає енергетику старих символів та візерунків, які дістались Божені від її бабусі.

 

 

В майстерні-магазині можна замовити:

- Сорочки,

- Сукні та костюми,

- Рушники, скатертини, серветки,

- Обереги.

Також надаються послуги по ремонту вишиванок та вишитого одягу.

Можна придбати тканини для вишивання.

Розроблють костюми для ансамблів!

 




------

Схоже за змістом: